SUOMEN UNITUTKIMUSSEURAN KOULUTUSPÄIVÄ 24.3.2017
Paikka: Auditiorio Ossian-sali, Folkhälsanin päärakennus, Topeliuksenkatu 20, 00250 Helsinki
9.00 – 9.30Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.30 – 10.30 Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Yhdistyksen vuosikokous
Aamupäivän luennot, puheenjohtaja prof. Markku Partinen
10.30 – 10.35Â Â Â Â Â Â Â Â Â Avaussanat ja johdanto – Prof. Markku Partinen
10.35 – 11.05                     Apurahansaajan esitys 1: Kuolema kuittaa univelat? Univaje, immuunijärjestelmä ja kolesteroliaineenvaihdunta – FT Vilma Lammi
11.05 – 11.35         Apurahansaajan esitys 2: Yksittäisten hengityskatkojen vakavuuden huomiointi obstruktiivisen uniapnean vaikeuden arvioinnissa – kohti tarkempaa ja yksilöllisempää diagnostiikkaa – FT, tutkijatohtori Timo Leppänen
11.35 – 12.00         Keskustelua ja tulevaisuuden unitutkimuksen trendejä
12.00 – 13.00Â Â Â Â Â Â Â Â Â Lounas
(uuden hallituksen järjestäytymiskokous, erityispätevyystoimikunnan kokous)
Iltapäivän luennot, puheenjohtaja  Adel Bachour
13.00 – 13.30         Parkinsonin tauti ja uni – LT, neurologi Ari Ylikoski, Lääkärikeskus Mehiläinen
13.30 – 14:00                            Turun ajopoliklinikan toiminta – Hankejohtaja, ayl Marja Huuskonen
14.00-14.10Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Keskustelua
14.10 – 14.30Â Â Â Â Â Â Â Â Â Kahvi
Unilääketiede maailmalla, puheenjohtaja Adel Bachour
14.30 – 15.30        Care pathways of sleep apnea in France – Prof. Renaud Tamisier, Grenoble yliopistosairaala, Ranska
15.30 – 16.00        Discussion on treatment of sleep apnea in Finland – Paneelikeskustelu
Koulutus on SUS:n jäsenille maksuton. Ei-jäseniltä 50 €, joka maksetaan Suomen Unitutkimusseuran tilille FI16 1173 3000 6685 77 viitteellä 1436. Koulutuspäivästä saa pisteitä unilääketieteen erityispätevyyden sekä unitutkimuksen asiantuntija -nimikkeen teoreettiseen koulutukseen.
Helsingin yliopistolta haetaan koulutusta hyväksyttäväksi teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi.
Ilmoittautuminen sähköpostitse info@sus.fi  12.3. mennessä
Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot: nimi, toimipaikka, erityisruokavalio.